In een 21e eeuwse maatschappij is niemand schuldig aan het feit dat hij of zij in armoede leeft. Daarom helpt Innocenti lokale projecten die meevechten tegen armoede. Help Innocenti.

VRIENDEN

We zien het als een voorrecht om mensen te kunnen helpen. Maar we kunnen dit niet alleen. Dat weten we maar al te goed. Innocenti voelt zich dan ook zeer verheugd te kunnen rekenen op vele mensen van goede wil. Het geeft een goed gevoel als je op de schouders van reuzen kan staan. Dank u vrienden!

Innocenti-belgocatering

innocenti-vrienden-ringtv

innocenti-schoenenfonds17-01

Dichtbij de mensen staan, zit in ons DNA.
Daarom helpen wij graag mee met dit waardevol initiatief voor de Vierde Wereld.

ringtv-logo  Greet Claes

Mensen staan centraal bij deMens.nu. Alle mensen. Armoede en sociale uitsluiting zijn voor ons onaanvaardbaar. Als vrijzinnig humanisten zijn we blij dat we onze schouders mee zetten onder dit initiatief en hiermee armoede meer onder de aandacht kunnen brengen. We vinden het belangrijk om solidair te zijn met iedereen, en brengen mensen graag samen. Bij ons kan je gratis terecht voor een goed gesprek als je het even niet ziet zitten. Ook kan je andere mensen ontmoeten tijdens onze activiteiten. Alle medewerkers van deMens.nu wensen jou een hoopvol en warm 2016.

Voor informatie over deMens.nu, contacteer ons op 02 735 81 92, info@demens.nu,
via www.demens.nu of stap binnen bij een huisvandeMens in jouw buurt.

deMens_nu_fakkel Marina Van Haeren Marina Van Haeren

 

Wij steunen Innocenti omdat iedereen recht heeft op zijn “moment”(um)

GudrunGroupEddyEddy Walraevens

“Ik ben blij dat we onze kennis en ervaring ten dienste kunnen stellen van een project zoals Innocenti. Daarom draag ik ook met veel overtuiging mijn Innocenti-pin. Omdat ik weet dat de organisatie nauw samenwerkt met mensen op het terrein die dag in dag uit vechten tegen armoede en honger.

Ik heb dan ook geen minuut getwijfeld toen ze me vroegen om mee te werken aan aan dit project. Ook onze medewerkers staan 100% achter dit project. We zullen iedereen culinair verwennen zoals we dat bij iedereen doen.

belgocateringBartel_Dewulf Bartel Dewulf

‘Brantano heeft vorig jaar het Brantano Schoenenfonds opgericht.  

Innocenti VZW, die al enige tijd bezig is met de armoedebestrijding in Belgie was de ideale partner voor Brantano om op een structurele manier, in eigen land, kinderen te helpen aan een gratis nieuwe paar schoenen,  via het schenken van waardebonnen Schoenen in de juiste maat zijn en blijven een basisbehoefte voor kinderen in hun verdere ontwikkeling.

De Brantano waardebonnen voor gratis schoenen kunnen worden verkregen via een erkende VZW in Belgie. De VZW kan de aanvraag doen via het schoenenfonds of via Innocenti.

Op deze manier hebben in 2014 reeds duizenden Belgische kinderen een splinternieuw paar sschoenen gekregen die ze zelf in de winkel konden uitkiezen.

Het  doet echt deugd om te zien hoe kinderen genieten van het pas- en kiesmoment  in hun favoriete Brantanowinkel.’

schoenenfondspeter-cirkel-01 Peter De Smedt