In een 21e eeuwse maatschappij is niemand schuldig aan het feit dat hij of zij in armoede leeft. Daarom helpt Innocenti lokale projecten die meevechten tegen armoede. Help Innocenti.

Technopolis verwent minderbedeelden met gratis kerstbezoek

8262769

Het Mechelse doe-centrum Technopolis heeft gisteren zo’n 450 minderbedeelde mensen verwelkomd voor een gratis kerstbezoek.

“We slaan nu al voor het derde jaar op rij de handen in elkaar met de vzw Innocenti, een organisatie die allerlei activiteiten organiseert voor mensen uit onze regio die het minder gemakkelijk hebben. En rond de jaarwisseling hoort daar natuurlijk steeds een feestmaal bij”, zegt Ester Blockx van doe-centrum Technopolis. “Omdat wij maar al te graag meewerken aan zo’n warm initiatief, nodigden wij iedereen eerst uit voor een gratis bezoek aan ons doe-centrum, en stelden we daarna de zaal ter beschikking voor het gezellige etentje. Onze voorzitter van de Raad van Bestuur Luc Van den Brande en gedelegeerd bestuurder Erik Jacquemyn stroopten mee de mouwen op en hielpen als buffetkelners. Ze serveerden tomatenroomsoep, kip met appelmoes en kroketjes en chocolademousse als toetje. Zo kon iedereen met een volle buik én een grote hap technologie achter de kiezen weer naar huis.” (EDT)

Bron: http://www.hln.be/regio/nieuws-uit-mechelen/technopolis-verwent-minderbedeelden-met-gratis-kerstbezoek-a2565141/

FacebookTwitterGoogle+Google GmailOutlook.comDelen