In een 21e eeuwse maatschappij is niemand schuldig aan het feit dat hij of zij in armoede leeft. Daarom helpt Innocenti lokale projecten die meevechten tegen armoede. Help Innocenti.

SPELERS EN INNOCENTI SERVEREN MAALTIJD VOOR KANSARMEN

sociaal

Voor het tweede jaar op rij organiseerden Innocenti en Belgocatering een kerstmaaltijd voor mensen uit Oostende die het iets moeilijker hebben in de maatschappij.
120 volwassenen en een tiental kinderen kregen in het businessgebouw een driegangenmenu met soep, kip in champignonsaus met appelmoes en puree en een heerlijk dessert. Daarna volgde nog een animatiemiddag.

Twee spelers van KV Oostende, Milic en Cornet, kwamen de mensen een hart onder de riem steken tijdens deze Warmste Week ;-)
Ze hielpen het eten opscheppen, tot groot enthousiasme van de genodigden.
Ze kregen veel lof en aanmoedigingen zowel voor hun prestaties op het veld als voor hun vriendelijke bediening.

Beide spelers amuseerden zich trouwens ook.
“Dat is toch het minste wat we kunnen doen,” aldus Antonio Milic. “Als spelers moeten wij samen met de club ook onze sociale rol opnemen.”
Mathieu Cornet bevestigt.
“Het doet mij persoonlijk zeer veel plezier als je ziet hoe we deze mensen blij kunnen maken door hier gewoon te zijn! Een lach op hun gezicht toveren, is de mooiste beloning die we hier kunnen krijgen.”
Na de maaltijd gingen Milic en Cornet ook graag op de foto met de aanwezigen.

Dit initiatief past helemaal in het sociale karakter dat KV Oostende heeft, de rol die de club wil vervullen. KV Oostende is van iedereen en voor iedereen, dus ook voor de mensen die het minder makkelijk hebben om ons heen.

2015-12-21_12.56.24 2015-12-21_12.44.35

Bron: http://www.kvo.be/nieuws/spelers-en-innocenti-serveren-maaltijd-voor-kansarmen

FacebookTwitterGoogle+Google GmailOutlook.comDelen