In een 21e eeuwse maatschappij is niemand schuldig aan het feit dat hij of zij in armoede leeft. Daarom helpt Innocenti lokale projecten die meevechten tegen armoede. Help Innocenti.

OVER INNOCENTI

Innocenti VZW is een non profit organisatie die vecht voor de Vierde Wereld. In een 21e eeuwse maatschappij kan niemand schuldig zijn aan het feit dat hij of zij honger lijdt of in armoede leeft. Ongeacht de oorzaak waardoor men in die situatie beland is. Daarom ondersteunt Innocenti lokale projecten die meestrijden tegen armoede. Zo willen we voor meer solidariteit en een warmere samenleving zorgen.

Innocenti-sms-466-honger

DONEER 1 EURO MET 1 SMS

Help ons vechten tegen honger Dagelijks lijden in België duizenden mensen honger. Mannen, vrouwen en kinderen die op de een of andere manier in die situatie terecht gekomen zijn. De vraag is niet waarom ze in armoede leven en of ze er zelf schuld aan hebben. De vraag is hoe we hen kunnen helpen. Daarom steunt Innocenti lokale projecten die meestrijden tegen honger. Doneer 1 euro. SMS ‘HONGER’ naar 4666. Want niemand is schuldig aan honger lijden. Vrijblijvend kan ook gestort worden op het rekeningnummer van Innocenti VZW BE 66 0688 9626 2243.

FISCAAL ATTEST vanaf 40 euro - STEUN INNOCENTI vrijblijvend op Innocenti vzw: IBAN BE 66 0688 9626 2243

WAT WE DOEN?

Innocenti-footer-4000_maaltijden-top

Tussen 21 december 2016 en 15 januari 2017 geeft Innocenti 4000 gratis Nieuwjaarsdiners in 12 Vlaamse centrumsteden. Samen met Belgocatering, De Morgen en lokale organisaties zorgen we er op die manier voor dat ook zij die het met minder moeten stellen het nieuwe jaar goed kunnen starten. 

 

Innocenti-charter-top

Innocenti staat voor enkele basis principes die honger uit de wereld moeten helpen. Like ons charter op Facebook en steun onze actie online. Het kost niks en toch is het van zeer grote waarde voor ons.

Innocenti-ambassadeur-top Hoe meer mensen ons kennen des te meer mensen wij kunnen helpen. Download hier het Innocenti logo en maak er jouw profile picture van gedurende 1 week. Activeer jouw sociaal netwerk om mensen te helpen. Download je profielfoto